Over Sonja

Sonja en Carla Van Moer

Al meer dan dertig jaar is Sonja Sonneville niet weg te denken uit de modesc�ne.

Voor wie even graaft in haar verleden ontvouwt zich het parcours van een selfmade woman met guts en pit. Het toeval bracht haar in contact met de modebranche, waar ze de sleutels van haar talent in handen kreeg.

Ze is het visitekaartje van haar zaak. Een vrijgevochten vrouw die met flair en stijl weet ouder te worden. Ze straalt zelfvertrouwen en energie uit.

Met een gezonde en niet tanende ambitie blijft ze trouw aan haar missie: mode op hoog niveau presenteren voor ene breed publiek.

Haar ontwerpen en collecties steunen op drie pijlers. E�n: de dames die haar van meetaf aan volgden kleden, ze ontwerpt ook voor pittige dertigers, zakenvrouwen zoals haar dochter die inmiddels mee in de firma stapte, en uiteindelijk is ze een kei in het ontwerpen van hostessenoutfits.

Ze vond de perfecte balans tussen creativiteit en zakelijkheid. Voor velen een delicaat evenwicht. Haar collecties hebben geen d�j� vu effect, maar vallen op door hun eigenheid, de pasvorm en de tijdloze en toch hedendaagse look.