Over Sonja Sonneville

Al meer dan dertig jaar is Sonja Sonneville niet weg te denken uit de modescène. Voor wie even graaft in haar verleden ontvouwt zich het parcours van een selfmade woman met guts en pit.

Het toeval bracht haar in contact met de modebranche, waar ze de sleutels van haar talent in handen kreeg. Ze is het visitekaartje van haar zaak. Een vrijgevochten vrouw die met flair en stijl weet ouder te worden. Ze straalt zelfvertrouwen en energie uit. Met een gezonde en niet tanende ambitie blijft ze trouw aan haar missie: mode op hoog niveau presenteren voor ene breed publiek.

Haar ontwerpen en collecties steunen op drie pijlers. Eén: de dames die haar van meetaf aan volgden kleden, ze ontwerpt ook voor pittige dertigers, zakenvrouwen zoals haar dochter die inmiddels mee in de firma stapte, en uiteindelijk is ze een kei in het ontwerpen van hostessenoutfits. Ze vond de perfecte balans tussen creativiteit en zakelijkheid. Voor velen een delicaat evenwicht. Haar collecties hebben geen déjà vu effect, maar vallen op door hun eigenheid, de pasvorm en de tijdloze en toch hedendaagse look.

Bij Sonja Sonneville winkelt u rustig in de exclusieve omgeving van het heuvelachtige Hageland.

Sonja Sonneville kleedt alle dames vanaf maat 36, die kiezen voor een sportief geklede look met jonge en vlotte accentjes. De collectie is modieus en stijlvol voor casual of feestelijke gelegenheden tot maat 48. Aan persoonlijk advies ontbreekt het niet wanneer u daar behoefte aan heeft.

Soms kom je zo wel eens op een punt dat je even het noorden kwijt bent met al die invloeden en trends, ook voor de mensen met een maatje meer. Sonja Sonneville en haar dochter Carla selecteren dan met plezier en vrijblijvend de geschikte combinaties voor u uit de collectie die steeds mee evolueert met de talrijke trends tijdens het seizoen.

Volg ons online

Wees de eerste om de nieuwe collecties te ontdekken. Abonneer je op onze mailing of volg ons op Facebook en Instagram.